Veniturile Revolut, crestere spectaculoasa in 2017

Revolut anunţă o creştere spectaculoasă: Veniturile au ajuns la 12,8 milioane de lire

24.09.2018

Anul trecut, veniturile Revolut au crescut de cinci ori. Acestea au ajuns de la 2.4 milioane de lire sterline la 12.8 milioane lire, a anunţat compania. În plus, volumul lunar al tranzacțiilor a avansat de la 200 de milioane de dolari la 1.5 miliarde de dolari.

De asemenea, numărul utilizatorilor s-a triplat, de la 450.000 la 1,3 milioane.

„Creșterea veniturilor și reducerea costurilor sunt în continuare importante pentru companie, însă prioritatea în acest moment o reprezintă expansiunea internațională a Revolut, creșterea numărului de utilizatori și dezvoltarea continuă de produse inovatoare în industrie, precum platforma de trading fără comisioane”, spun reprezentanţii Revolut.

Veniturile Revolut: Peste 400 de angajaţi

Cu toate că Revoluat a avut o pierdere totală de 14.8 milioane de lire în 2017, echipa sa s-a dublat, ajungând la peste 400 de angajați. De asemenea, compania s-a extins, în tot acest timp pe 10 piețe internaționale.

Tot 2017 a fost anul în care compania a aplicat pentru o licență europeană de bancă. Pe lângă acest lucru, Revolut a început să lucreze la dezvoltarea unei platforme de investiții fără comisioane. Acesta este un proiect unic pe piaţa din Europa.

”Am lansat toate produsele noastre generatoare de venituri de-a lungul anului 2017: conturile Premium în aprilie, conturile de business în iunie și tranzacționarea de criptomonede în decembrie. Faptul că am reușit să creștem veniturile de 5 ori și să triplăm numărul utilizatorilor în 2017 reprezintă o confirmare a rezultatelor acestor inițiative”, a spus Nik Storonsky, Fondator & CEO Revolut.

Creşterea de anul trecut este determinată de faptul că Revolut pune clienții în centrul a tot ceea ce face.

Veniturile Revolut: Vom continua să inovăm

„Pe lângă faptul că oferim acces imediat la date despre cheltuieli și cel mai bun curs de schimb valutar de pe piață, utilizatorii noștri au încredere că vom continua să inovăm și să transformăm industria financiară lansând produse noi și interesante care îi vor ajuta să economisească timp și bani”, a mai spus Nik Storonsky.

Conform acestuia, dacă 2017 a fost an impresionant de creștere, ritmul nu a încetinit nici în 2018.

Compania se aşteaptă la un an cu rezultate și mai bune.

Veniturile Revolut: 3 milioane de utilizatori

Revolut deţine aproape 3 milioane de utilizatori în Europa.

În fiecare zi, compania deschide 7.000 de noi conturi. La toate acestea se adăugă şi procesarea a 3 miliarde de dolari lunar.

„Ne propunem ca anul acesta să creștem veniturile de 5 ori, iar luna trecută am lansat noul card Metal, un model de abonament la prețul de 54.99 lei lunar. Peste 20.000 de utilizatori au trecut la planul Premium imediat, iar mai mult de 60.000 se află acum pe lista de așteptare. Plănuim să lansăm în curând și platforma de investiții, un alt produs care va genera venituri”, a mai spus fondatorul Revolut.

Revolut a fost înființat în luna iulie a anului 2015. Misiunea companiei a fost una ambițioasă: să zguduie complet şi de la temelie sectorul financiar bancar.

Citeşte şi Revolut adaugă noi criptomonede în portofoliu

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Revolut anunţă o creştere spectaculoasă: Veniturile au ajuns la 12,8 milioane de lire

  1. Pingback: Industria de jocuri video din Romania, in crestere | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.