Stiri: Stiri

Veniturle RTC Proffice Experience au avansat cu 36%, în primele 10 luni

29.11.2013

RTC Proffice Experience, cel mai mare furnizor de soluţii complete pentru birouri, a raportat un avans al veniturilor de 36%, în primele zece luni din an, în contextul în care piața de mobilier de birou este în creștere.

Avansul este determinat de extinderea sau mutarea companiilor, precum și de deschiderea de noi sedii în servicii, în industria de call center și de dezvoltare software. De asemnea, furnizorul de mobilier de mobiliar pentru birouri estimează că piața va continua să crească și în 2014.

„După prăbuşirea vânzărilor în perioada crizei economice, piaţa de mobilier de birou trece printr-un reviriment spectaculos, datorat deschiderii noilor spaţii de birouri în care funcţionează companii de call-center, servicii near shore, dezvoltare software etc. Estimez că această tendinţă se va menţine şi în 2014, ceea ce mă face să apreciez o creştere de 50% a veniturilor din mobilierul de birou, anul viitor”, a declarat Gabriel Mureşanu, CEO RTC Proffice Experience.

Potrvit lui, în categoria de mobilier metalic se încadrează și vestiarele, clasificatoarele sau dulapurile, iar cererea pe acest segment a înregistrat un avans important, mai ales că pentru cele cu vopsea ignifugă, care asigură o protecţie superioară în caz de incendiu.

Cea mai mare cerere din piaţă vine de la clienţi care au nevoie de scaune și fotolii, precum și de mobilierul metalic..

.

RTC este singura companie locală din piața de office supply care deține în oferta comercială și mobilier, acest segment devenind ” vedetă” anului curent în ceea ce privește rezultatele în vânzări.

În plus, pentru 2014, compania intenționează să lanseze un catalog dedicat acestei categorii de produse.