Stiri: Companii

Veolia Energie are un nou director general

02.07.2015

Începând cu data de 1 iulie, Frédéric Faroche este directorul general al Veolia Energie România. În vârstă de 49 de ani, dintre care peste 20 dedicați Grupului Veolia, acesta deţine o bogată experiență în țările Europei de Est. Expertiza sa, atât tehnică, cât și managerială acoperă un domeniu extins de la centrale pe biomasă până la unități de producție pe cărbune și gaz natural.

Veolia Energie România este parte a Grupului Veolia, referința mondială a gestiunii optimizate de resurse.

Prezent pe 5 continente, cu peste 179.000 de salariați, Grupul concepe și implementează soluții pentru gestiunea apei, a deșeurilor și a energiei, care contribuie la dezvoltarea durabilă a orașelor și industriilor. Prin intermediul celor trei activități complementare, Veolia contribuie la dezvoltarea accesului la resurse, la conservarea resurselor disponibile și la reînnoirea lor.

În 2014, Grupul Veolia a oferit apă potabilă pentru 96 milioane de clienți, servicii de canalizare pentru 60 de milioane de persoane, a produs energie termică în peste 450 de rețele de termoficare și a valorificat peste 31 de milioane de tone de deșeuri. Cifra de afaceri a Veolia Environnement a fost de 24,4 miliarde de euro în 2014.