Stiri: Retail

Veranda Mall redeschide patinoarul din zona Obor

24.11.2017

Veranda Mall redeschide, pentru al doilea an consecutiv, singurul patinoar în aer liber din zona Obor, care deţine o suprafață de 600 de metri pătrați. Patinoarul este deschis zilnic, între orele 10:00 și 22:00, iar un bilet este valabil pentru întreaga zi. Prețul unui bilet variază în funcție de zilele de vizitare, astfel că, pentru o persoană, costul pentru accesul la patinoar în zilele de luni până joi este de 15 lei. În zilele de vineri până duminică, sărbători legale sau vacanțe, prețul biletului este de 20 lei.

Cei care nu au experiență, dar care îşi doresc să înveţe să patineze, pot opta pentru un instructor, iar costul unei ore de inițiere este de 40 lei.

De asemenea, patinoarul Veranda Mall oferă şi posibilitatea închirierii patinelor, costul unei perechi fiind de 15 lei pentru întreaga zi. Patinoarul are un total de 300 de perechi de patine, cu măsuri ce variază de la 23 și până la 47.

„Zona Obor este extrem de cunoscută pentru capacitatea sa comercială, însă mai puțin pentru opțiunile de distracție și relaxare. Din acest motiv, ne dorim să le oferim familiilor din proximitate, dar nu numai, posibilitatea de a se recrea la patinoarul din Veranda Mall şi, astfel, să devenim una dintre primele lor alegeri atunci când vine vorba de modalităţi de petrecere a timpului liber. Anul trecut, mulţi dintre vizitatorii noștri s-au bucurat de momente de relaxare pe patine. De aceea, am redeschis patinoarul cu încrederea că și anul acesta familiile din cartier vor alege să se distreze împreună cu noi, la Veranda Mall”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Anul trecut, peste 25.000 de persoane au ales să viziteze măcar o dată patinoarul din Veranda Mall. Sezonul acesta, patinoarul va fi deschis până la finalul lunii februarie 2018.