Stiri: IT&C

Verint Centru de Cercetare si Dezvoltare Cibernetica

Verint lansează, în România, un Centru de Cercetare şi Dezvoltare Cibernetică

31.10.2018

Compania Verint a anunţat că deschide în România un Centru de Cercetare şi Dezvoltare Cibernetică. Astfel, IT-işti români au o oportunitate unică de a contribui la o lume mai sigură. Noul centru va avea sediul în Astoria Business Center din Capitală. În plus, Verint intenţionează să facă mai multe zeci de angajări atât în acest an, cât și în 2019.

Verint Centru de Cercetare şi Dezvoltare Cibernetică. Ce spune conducerea companiei?

„Cu peste două decenii de experiență vastă în industrie, Verint este lider mondial în Inteligență Cibernetică, care este astăzi unul dintre domeniile tehnologiei cu dezvoltarea cea mai rapidă. Noul centru R&D din București reprezintă o oportunitate de dezvoltare unică, provocatoare, pentru specialiștii din IT, de a contribui la securitatea lumii în care trăim”, spune Noam Rosenfeld, Senior Vice President of R&D, Verint.

Conform lui, România este locul unde găsești profesioniști inovatori, pasionați, cu o pregătire de cel mai înalt nivel în diverse arii ale tehnologiei, precum:

  • analiza rețelelor,
  • inteligența artificială,
  • analiză predictivă,
  • analiză big data,
  • prelucrarea limbajului natural,
  • recunoaștere facială,
  • blockchain
  • Internet of Things.

Verint Centru de Cercetare şi Dezvoltare Cibernetică. Angajaţi

Angajaţii Verint deţin reputația de a depăși așteptările și de a fi dedicați găsirii celor mai bune soluții pentru a-și asista clienții și colegii.

Compania reprezintă un standard al profesionalismului și cultivă un mediu de lucru al integrității și inovației.

Cei mai talentați și motivați specialiști din industrie aleg să lucreze pentru Verint pentru tehnologia de ultimă oră, mediul de lucru ce le oferă susținere și pentru a inova alături de echipe care îi inspiră.

„Fiecare dintre membrii echipei își lasă amprenta unică asupra companiei iar, la nivel de echipă, sunt preocupați să fie cei mai buni din domeniul lor și să facă lumea un loc mai sigur și mai bun”, mai spun reprezentanţii companiei.

Verint Centru de Cercetare şi Dezvoltare Cibernetică. Despre companie

Verint este lider global în soluții de Inteligență Acționabilă, cu accent pe optimizarea angajamentului clienților, informații pentru securitate și fraudă, risc și conformitate.

Compania deţine peste 10.000 de organizații din peste 180 de țări.

Citeşte şi DCA România deschide un call center în Craiova