Stiri: IT&C

Veritas Technologies, lider în segmentul arhivării informaţiilor la nivel enterprise

19.01.2016

Veritas Technologies a fost desemnată, pentru al 12-lea an consecutiv, lider în segmentul arhivării informațiilor la nivel enterprise în raportul Magic Quadrant 2015 realizat de compania americană de cercetare și consultanță în domeniul tehnologiei informației Gartner.

În domeniul arhivării electronice, analiza Gartner a evaluat furnizori de produse şi servicii de arhivare pentru email, social media, fişiere şi alte tipuri de conţinut, inclusiv date structurate. Veritas este una dintre cele șase companii incluse în cadranul liderilor, recunoscută pentru soluțiile de arhivare a informațiilor la nivel enterprise şi serviciile de gestionare a retenţiei datelor din portofoliul Veritas.

“Este o onoare să fim poziţionaţi din nou în Categoria Liderilor. Această recunoaştere reflectă procesul nostru continuu de inovaţie şi atenţie acordată abordării celor mai mari provocări ale clienţilor cu privire la datele nestructurate şi a gestionarii activelor informaţionale critice. Pe măsură ce devenim o companie independentă, ne angajăm să anticipăm noile tendinţe şi să oferim soluţii care să le permită clienţilor noştri să obţină noi informaţii de la activele lor de date”, a declarat Greg Muscarella, vice-preşedinte senior al diviziei de Inteligenţă a Informaţiilor din cadrul Veritas.

Soluţiile Enterprise Vault de la Veritas permit organizaţiilor să stocheze, să gestioneze şi să descopere informaţii comerciale critice prin intermediul abilităţilor de arhivare şi descoperire electronică. Soluţiile pot culege datele de tip enterprise din centrul de date şi index, pot comprima şi deduplica date pentru a reduce spaţiul şi cheltuielile de stocare. Enterprise Vault.cloud a adăugat recent şi capabilităţi upgradate pentru descoperire electronică, incluzând căutare, etichetare, obligaţie de conservare, export şi revizuire.