Stiri: Retail

Vicepresedinte Profi

Vicepreşedinte Profi: Schimbări în managementul retailerului

03.03.2021

Vicepreşedinte Profi. Prima lună a primăverii debutează cu mărirea echipei de management financiar a rețelei de magazine Profi. Dumitru Dragomir, până acum Director financiar, a preluat funcția de Vicepreședinte, Director de eficiența afacerii, poziție din care va reprezenta compania în relațiile cu principalii săi parteneri și colaboratori, gestionând totodată din perspectivă financiară planurile de dezvoltare.

Vicepreşedinte Profi. Ce spune Dumitru Dragomir?

“Voi avea o privire mai largă asupra organizației noastre, cu accent pe zonele de eficientizare a businessului, iar contribuțiile mele vor determina în mai mare măsură rațiunile care stau la baza diverselor acțiuni pe care le întreprindem,” a declarat Dumitru Dragomir.

Cine este noul director financiar al Profi?

Dumitru Dragomir, noul vicepreşedinte al Profi, va participa în același timp și la inducția lui Andrei Bica, noul director financiar al rețelei. Acesta vine cu peste 20 de ani de experiență financiară relevantă. El a lucrat anterior ca:

  • Deputy CFO la Telekom
  • Director Finance Business Partnering la Vodafone

Pe lângă cunoștințele din industria telecomunicațiilor, Andrei Bica aduce cu sine și o experiență solidă în retail-ul alimentar. Aceasta vine din rolul pe care l-a jucat ca Head of Finance & Accounting la METRO.

“Sunt curios din fire și vreau să aflu cât mai multe despre insighturile businessului Profi. Ceea ce m-a determinat să mă alătur acestei echipe este creșterea extraordinară care a dus rețeaua pe o poziție de lider în domeniu, așa că mă bucur că pot contribui la dezvolvarea ei în perioada următoare..

.

Vicepreşedinte Profi. Având peste 1400 de magazine în peste 600 de localități și aproape 22000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din ţara noastră.

Citeşte şi Cursuri gratuite de educaţie financiară. ASF, anunţ important privind proiectul Student Club