Stiri: IT&C

Videofonul Dual WiFi Motorola a ajuns pe piața românească

25.08.2015

Motorola a introdus pe piața din România videofonul digital Wi-Fi MPP853 Connect, un dispozitiv de supraveghere dual pentru siguranța celor mici. Monitorizarea copiilor se poate face foarte simplu cu ajutorul Dual WiFi Motorola. Gadgetul dispune de unități parentale de tip display, acesta putând fi conectat atât la smartphone sau tabletă ori computer. Conectarea la dispozitivele menționate se face cu ajutorul aplicației Hubble care este gratuită pentru toți utilizatorii Dul WiFi Motorola.

Pe lângă monitorizarea video Motorola oferă clienților săi și supraveghere audio, opțiunea fiind inclusă în videofonul Dual WiFi Motorola. Camera de care dispune produsul este de tip HD având și un senzor de mișcare încorporat. Acesta detectează instantaneu orice mișcare și te avertizează cu privire la acest lucru.

De asemenea, imaginile captate de device-ul Motorola pot fi stocate pe smartphone, tabletă sau laptop și pot fi împărtășite cu ceilalți membri ai familie la care utilizatorul principal oferă acces.