Stiri: Companii

Vineri are loc Cluj Sales Conference

14.05.2015

Vineri, va avea loc prima ediţie a conferinţei Cluj Sales Conference. Evenimentule îl aduce pentru prima oară în România pe  specialistul în vânzări Tony Morris. Acesta este considerat unul dintre cei mai apreciaţi experţi în vânzări din Marea Britanie.

Tony Morris are peste 18 ani experienţă în vânzări, el instruind pentru peste 3000 de specialişti în vânzări, manageri de vânzări şi directori. În plus, acesta a reuşit să obţină o Diplomă de Onoare în Business şi Marketing de la Universitatea Metropolitană din Manchester, iar acum călătoreşte în întreaga lume pentru a pregăti specialişti în vânzări.

Tony va vorbi, în cadrul Cluj Sales Conference, despre “The Perfect Sales Call”. În cadrul masterclass-ului, el va veni cu exemple şi sfaturi practice bazate pe experienţa acumulată în domeniu în companiile în care a activat. De-a lungul timpul, acesta a trecut de la un începător în vânzări, la încheierea prin telefon a unui contract de 725000 de lire sterline.

El şi-a început cariera în cadrul Sitel, cel mai mare call centre de outsourcing, ca şi cosultant telesales acolo unde a fost implicat în vânzarea de utilităţi business to consumer. Timp de şase luni, el a fost premiat ca omul de vânzări al lunii şi a fost apoi promovat într-un rol de trainer pentru a-i învăţa pe peste 100 de persoane cum să vândă la telefon.

Apoi, s-a mutat într-un mediu de vânzări business to business de soluţii de management pentru Capscan. În cei patru ani petrecuţi în cadrul Capscan, cea mai mare tranzacţie pe care a realizat-o a fost o comandă de 725,000 de lire sterline într-un contract pe trei ani.

A ales după aceea antreprenoriatul, unde împreună cu partenerul său, Tony a pus bazele Sales Doctor, www.wedosalestraining.com, în mai 2006, ajungând încă din primul an la 56 de clienţi şi continuă să crească de la un an la altul.

În primii şapte ani a ajuns să acumuleze peste 300 de clienţi din 72 de domenii diferite, colaborând cu companii precum Oakley, Wren Kitchens & bedrooms, Polypipe şi mulţi alţii.

Mai multe informaţii despre aceste eveniment puteţi afla de pe site-ul conferinţei: www.clujsales.ro.