Vinurile Halewood intră în portofoliul Alexandrion Group

26.03.2018

Grupul Alexandrion a semnat un acord pentru achiziția portofoliului de vinuri românești a grupului Halewood. Finalizarea tranzacției este preconizată să aibă loc în următoarele trei luni. Grupul Halewood este prezent în România din anul 1987 și și-a dezvoltat un portofoliu de înaltă calitate de vinuri premiate. În ceea ce privește volumul înregistrat, compania se află în top zece producători de pe piața locală și pe locul doi la nivel de exporturi de vin. Această poziționare vine ca rezultat al unor eforturi susținute cu profesionalism de către o echipă de angajați bine pregătiți.

“Alexandrion Group va deveni prin această achiziție unul dintre cei mai puternici și mai competitivi jucători de pe piața din România. Suntem o companie cu tradiție, care investește în România și acordă maximă atenție necesităților și cerințelor consumatorilor săi. Suntem foarte selectivi cu afacerile pe care le includem în portofoliul nostru și avem încredere că această decizie va fi pe placul consumatorilor noștri.” a declarat Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group.

Alexandrion este liderul industriei de băuturi spirtoase din România, cu un portofoliu important de branduri care acoperă toate segmentele pieței. Achiziția gamei de vinuri Halewood aduce plusvaloare companiei și reprezintă o nouă etapă în strategia de dezvoltare și extindere pe plan local și internațional. Grupul și-a asumat o politică de investiție continuă, acordând o atenție deosebită modului de promovare a brandurilor, procesului de producție si distribuție, și, nu în ultimul rând, specialiștilor implicați.

Halewood International PLC va continua dezvoltarea portofoliului existent de branduri internaționale de băuturi spirtoase. Halewood vrea să mulțumească tuturor partenerilor care au fost alături de companie de-a lungul timpului. În același timp, Grupul Alexandrion se va concentra pe continuarea și consolidarea relațiilor de parteneriat actuale.

 

 

 

Citiți și despre: