Stiri: Finante

Platile online cu cardul 2020

Visa: 27 de tranzacţii, câştigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale

20.07.2015

Posesorii de carduri Visa au realizat pe data de 1 iunie, anul curent, 27 de tranzacţii cu valori între 509 lei şi 509,99 lei. Aceştia sunt câştigători la Loteria bonurilor fiscale organizată duminică. Cei care au făcut cumpărături de această sumă pe data de 1 iunie pot câştiga unul din cele 100 de premii de 10.000 de lei.

Conform Ministerului de Finanţe, bonurile fiscale de 509 lei din data de 1 iunie sunt cele câştigătoare la prima extragere lunară a Loteriei bonurilor, aferentă bonurilor din luna iunie. Acestea urmează să participe la o nouă extragere în cazul în care vor exista mai mult de 100 astfel de bonuri.

Ca şi în cazul ultimei extrageri ocazionale selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

Loteria Română a organizat ieri extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare în prima etapă de selecţie. După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele finale ale Loteriei Bonurilor vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.