Stiri: Finante

Visa: 38 de tranzacţii, câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale

21.12.2015

Posesorii de carduri Visa emise în ţara noastră au efectuat pe data de 28 noiembrie 38 de tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 538 şi 538,99 lei. Fiecare dintre aceştia s-ar putea numără printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, dacă au păstrat bonurile.

Pentru a-şi revendica premiile, bonurile fiscale câştigătoare trebuie depuse în original, în 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate şi o cerere scrisă.

Valoarea totală a premiilor de un milion de lei se va împărţi în mod egal între cel mult 100 de câştigători care solicită şi îndeplinesc condiţiile Loteriei bonurilor fiscale.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora depăşeşte 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

La extragerea de duminică au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 noiembrie. Bonurile în valoare de 538 lei emise la 28 noiembrie sunt câştigătoare la Loteria Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de astăzi la sediile ANAF.