Visa: Câte bonuri sunt câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale?

22.09.2015

Pe data de 5 august, posesorii de carduri Visa din România au realizat, 183 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 320 și 320,99 lei. Fiecare dintre aceştia s-ar putea afla printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, precizează Visa Europe, într-un comunicat de presă.

Pentru a-și revendica premiile, bonurile cu aceste sume trebuie depuse în original la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă.

Valoarea totală a premiilor din cadrul Loteriei bonurilor fiscale de 1 milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei.

După centralizarea bonurilor, dacă numărul acestora depășește 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câștigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.