Stiri: Logistica

Vitacom Electronics

Vitacom Electronics se mută într-un nou centru logistic

26.08.2021

Vitacom Electronics a anunţat că centrul logistic al companiei s-a mutat într-un nou sediu şi că urmează ca birourile să fie mutate la începutul acestei toamne. Investiţia în noul punct de lucru se ridică la 6,7 milioane de euro.

Noul sediu este situat în comuna Apahida

Noul sediu este situat în comuna Apahida, din judeţul Cluj. Acesta dispune de o suprafaţă totală de aproximativ 13.000 de metri pătraţi. Depozitul are o suprafaţă utilă de 5.000 metri pătraţi, iar birourile de 1.300 metri pătraţi.

Odată cu mutarea în noul sediu, portofoliul de produse va fi extins şi va fi orientat către cererile din piaţă. Dat fiind faptul că dimensiunea noului punct de lucru este mai mare, va fi permisă extinderea business-ului cu actualii colaboratori, dar şi cu noii parteneri.

Ce spune directorul administrativ al Vitacom Electronics?

„A fost îmbunătăţită semnificativ viteza de livrare, iar optimizarea proceselor va conduce la un rezultat cost-beneficiu mult mai bun. Mai mult decât atât, erorile de procesare se vor reduce, iar sistemul va fi flexibil şi scalabil. De asemenea, birourile vor fi open space, vom avea săli de meeting-uri şi conferinţe, zonă de relaxare, dar şi program pilot cu privire la modul de lucru”, a declarat Aviva Vita, director executiv administrativ Vitacom Electronics.

Citeşte şi DPD România face angajări. Câte locuri de muncă oferă compania?