Stiri: Stiri

Vitalis Consulting, selectată “Project Management Team of the Year”

06.12.2013

Vitalis Consulting a primit premiul „Project Management Team of the Year” pentru al treilea an consecutiv. Este pentru al treilea an consecutiv când compania primește acest premiu, în cei șase ani de când CEE CIJ (Central&Eastern Europe Real Estate Magazine) organizează evenimentul.

În 2013, Vitalis Consulting a fost implicată în peste 11 mari proiecte, începute în anii precedenți și finalizate în acest an sau demarate de curând. Pentru acestea, compania a furnizat servicii de Project și Cost Management, coordonare SSM, coordonare proiecte, dirigenție de șantier, raportare Due Dilligence.

Categoria „Project Management Team of the Year” a numărat cinci nominalizați: Gleeds, Optim PM, Sentient, Tebodin și Vitalis Consulting.

În vederea nominalizării au fost luați în considerare mai mulți factori, precum fi rata de succes a proiectelor sau vechimea pe piață. Important de precizat este și faptul că pentru jurizare au contat doar proiectele dezvoltate în România.

„Este o onoare și o mândrie să primim această distincție și în acest an. În șapte ani de existență,  să primim acest premiu, pentru al treilea an consecutiv, reprezintă încununarea tuturor eforturilor și dedicației pe care echipa Vitalis Consulting le-a investit în fiecare proiect, în fiecare client, în egală măsură. Le mulțumesc, deci, tuturor pentru implicare și pentru seriozitatea de care au dat dovadă în îndeplinirea tuturor solicitărilor. Totodată, mulțumesc și partenerilor noștri, cu care avem o relație excelentă. Majoritatea proiectelor vin de la clienți vechi, cu care avem colaborări de durată. Cred că mare parte a succesului unui business stă în a-ți mulțumi și respecta partenerii. Faptul că primim această distincție pentru al treilea an consecutiv nu poate decât să ne motiveze pentru mai departe și să arate că munca noastră este cu adevărat profesionistă și că suntem un nume demn de luat în considerare de către orice investitor, în această piață.”, spune Florin Popa, managing partner Vitalis Consulting.