Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii

20.05.2016

Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de numire a lui Vlad Vasile Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății. Economistul Vlad Voiculescu, directorul de Cabinet al ministrului Finanţelor, are o experienţă de 14 ani de muncă în Viena şi este iniţiatorul „Reţelei Citostaticelor” care aducea gratuit medicamente pentru bolnavii de cancer din ţara noastră.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Vlad Voiculescu în funcţia de Ministru al Sănătăţii, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Vlad Voiculescu a lucrat în ultimul an în funcţia de Director de Cabinet al ministrului de Finanţe, Anca Dragu.

Înainte de asta, acesta a locuit 14 ani la Viena, unde a absolvit licenţa şi masterul la Universitatea de Economie şi Business din Viena (Vienna University of Economics and Business Administration).

Vlad Voiculescu a mai deţinut poziţia de vicepreşedinte în cadrul Diviziei de Finanţări de Infrastructură a Erste Group Bank AG şi este iniţiatorul MagiCAMP, iar din iunie 2013 este Vicepreşedinte şi Trezoriei al European Cancer Patient Coalition.

 

 

Citiți și despre: