Stiri: IT&C

Vodafone a deschis un nou magazin în Bucureşti

18.09.2017

Vodafone România a anunţat deschiderea unui nou magazin în București, pe Splaiul Independenței, numărul 1, aliniat conceptului global de design al grupului. Astfel, în premieră, compania oferă posibilitatea persoanelor interesate de produsele și serviciile disponibile să-și programeze în prealabil vizita în noul magazin. De asemenea, cei care vor opta pentru o programare, care se efectuează pe vodafone.ro/magazine, vor fi tratați cu prioritate în momentul în care au ajuns în noul magazin.

Totodată persoanele juridice, cu sediul social în Capitală interesate de portofoliul de servicii dedicate, vor avea posibilitatea de a programa online o întâlnire, la sediul firmei proprii, cu unul dintre consultanții specializați ai Vodafone România.

Magazinul Vodafone din Piața Unirii deţine o suprafaţă de 80 de metri pătraţi utili şi dispune de șase puncte de lucru, dintre care cinci pentru persoane fizice și unul pentru persoane juridice.

Compania a mai anunţat că până la finalul zilei de 19 septembrie 2017, noul magazin își așteaptă vizitatorii cu o serie de oferte speciale.