Stiri: IT&C

Vodafone anunţă reduceri importante de Black Friday

16.11.2017

În perioada 16 – 19 noiembrie, campania de Black Friday la Vodafone România vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum și la tablete, accesorii și abonamente. Reducerile ajung până la 100% pentru telefoane, până la 50% pentru accesorii și până la 25% la tablete.

Cei interesaţi pot alege dintr-o ofertă variată de abonamente cu număr nelimitat de minute și serviciul de roaming inclus, abonamente de date cu reducere de 50% și bonusuri de zeci de GB.

În plus, abonații existenți beneficiază, la reînnoirea abonamentului făcută online, pe vodafone.ro, de o reducere de 100% pentru primele trei luni din perioada acestuia.

Din portofoliul de smartphone-uri, modele precum iPhone 8, Samsung Galaxy S8 sau Huawei P10 pot fi cumpărate cu reduceri de până la 240 euro, în funcție de abonamentul ales.

Ofertele disponibile în perioada Black Friday pentru telefoane, abonamente noi, accesorii, tablete și bonusurile de date sunt accesibile în toate magazinele Vodafone, ale partenerilor, precum și pe vodafone.ro și în aplicația MyVodafone.