Stiri: IT&C

Vodafone oferă internet gratuit de Paşte

14.04.2017

Compania Vodafone România continuă campania aniversară de 20 de ani, oferind trafic național de date nelimitat și gratuit cu ocazia Paştelui, pe 15, 16 și 17 aprilie 2017. Această ofertă se adresează tuturor clienților săi care folosesc servicii mobile. Prin urmare, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media în Supernet™ 4G+.

Vodafone este primul operator de telecomunicații care a oferit trafic de date nelimitat și gratuit pentru clienții săi din întreaga țară în septembrie 2015, precum și la metroul bucureștean, în perioada februarie-martie 2016, și în orașele Iași și Cluj, în perioada septembrie-octombrie 2016.

În plus, în 2017, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea primei rețele digitale mobile din țară, Vodafone România a oferit internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților, Dragobete, precum și pe 1 și 8 martie.