Vodafone Pass, un nou serviciu în portofoliul de abonamente Vodafone

07.07.2017

Vodafone România lansează noul portofoliu de abonamente cu opțiunea Vodafone Pass, prin intermediul căreia clienții pot accesa aplicațiile de social media și video fără a consuma date din abonament. Noul serviciu are două componente, Social Pass și Video Pass, care pot fi activate împreună sau individual.

Prin opțiunea Vodafone Pass, clienții noi și cei care își prelungesc abonamentul vor putea accesa aplicațiile preferate de social media și video streaming fără a consuma beneficiile de trafic incluse în abonament.

 „Vodafone România inovează din nou și lansează, în premieră națională, o ofertă care susține preferințele clienților noștri în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor de social media și video streaming. Acum, utilizatorii noștri se vor putea bucura fără griji de serviciile favorite fără a consuma beneficiile de date incluse în abonament”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Noul serviciu Vodafone are două componente care pot fi activate împreună sau individual, în funcție de necesitățile utilizatorului. Social Pass oferă trafic de internet pentru cele mai populare aplicații social media, în timp Video Pass permite utilizatorilor accesul la cele mai utilizate aplicații de video streaming.

Abonații existenți pot activa și testa, în mod gratuit, timp de o lună, noua opțiune Vodafone Pass. Aceasta poate fi activată oricând în aplicația MyVodafone, pe site-ul www.vodafone.ro sau prin apel la *222 și *100#.

 

 

Citiți și despre: