Vodafone Romania conducere executiva

Vodafone România are o nouă conducere

29.07.2019

Vodafone România are o nouă conducere. Compania a anunțat noua echipă executivă pentru Vodafone și UPC România. Decizia vine în urma aprobării primite din partea Comisiei Europene pentru tranzacția dintre cele două companii.

Membrii echipei executive îi vor raporta lui Murielle Lorilloux. Aceasta va fi CEO al celor două companii.

Noua structură de conducerea va intra în vigoare de la 1 august 2019, când este estimată finalizarea tranzacției. Până la acea dată, Vodafone și UPC continuă să opereze ca entități separate și concurente.

Vodafone România conducere executivă. Murielle Lorilloux

Murielle Lorilloux a fost numită CEO Vodafone România în anul 2017. Ea s-a alăturat Vodafone Group în urmă cu șase ani ca Chief Commercial Officer al Vodacom DRC, fiind ulterior numită CEO al aceleiași companii în 2014. Ȋnainte de Vodafone, Murielle Lorilloux a deţinut diferite poziţii de management în cadrul Orascom Telecom Algeria, Wana Corporate şi Capgemini.

Vodafone România conducere executivă. Mostafa El Beltagy

Conform companiei, Mostafa El Beltagy va fi numit Director Consumer Business Unit. El s-a alăturat echipei Vodafone Egipt în 2009 și a deținut o serie de roluri de conducere, inclusiv Director Customer Value Management, Pricing & Commercial Strategy în Egipt, precum și Director Prepaid Segment în Vodacom, Africa de Sud. În martie 2018, Mostafa El Beltagy s-a alăturat echipei Vodafone România în rolul de Consumer Business Unit Director.

Vodafone România conducere executivă.  Mihnea Rădulescu

Mihnea Rădulescu, la ora actuală CEO UPC România, va prelua rolul de Director Vodafone Business Unit. Anterior, acesta a fost Vice-preşedinte pentru operaţiunile B2B din UPC CEE, coordonând activităţile pentru divizia business din:

  • România
  • Ungaria
  • Polonia
  • Slovacia
  • Cehia

Vodafone România conducere executivă. Cătălin Buliga

Cătălin Buliga va fi numit Technology Director. El are o experiență de 30 de ani în industria telecom, în trei multinaționale:

  • Telekom (9 ani)
  • Liberty Global (7 ani)
  • Vodafone (14 ani)

Cătălin Buliga a revenit în echipa Vodafone în septembrie 2015, în rolul de Director Fixed Access Network Engineering and Deployment și în mai 2016 a fost numit Technology Director. Anterior acestor roluri, a deținut poziția de Chief Technology Officer în UPC România și UPC Ungaria.

Vodafone România conducere executivă. Ioana Mihăilescu

Ioana Mihăilescu va fi desemnată Director Customer Operations. Ea s-a alăturat echipei Vodafone în februarie 2012 în rolul de Director Customer Operations Support. În 2014, a fost numită Director Customer Value Management & Channel Management și, după o perioadă de patru ani, a fost promovată în rolul de Director Customer Operations.

Vodafone România conducere executivă. Sibaji Biswas

Sibaji Biswas va fi numit Director Finance. El s-a alăturat echipei Vodafone India în 2011. Acolo a ocupat o serie de roluri în Corporate Finance și Supply Chain Management fiind, de asemenea, parte a echipei de M&A care a implementat cu succes fuziunea Vodafone Idea. Ulterior, s-a alăturat echipei Vodafone România în aprilie 2017, preluând rolul de Director Finance.

Vodafone România conducere executivă. Fragiski Melissa

Fragiski Melissa va fi numită Director HR & Property. Ea s-a alăturat Vodafone în urmă cu șapte ani în rolul de Director de Resurse Umane pentru Vodafone Grecia. În septembrie 2018, s-a mutat în România preluând rolul de Director Resurse Umane în Vodafone România. Fragiski Melissa a deținut un rol cheie în alte două achiziții ale companiei Vodafone. De asemenea, ea a coordonat programe transformaționale de succes.

Vodafone România conducere executivă. Livia Dumitrescu

Livia Dumitrescu va fi numită Director Legal & External Affairs. Ea s-a alăturat Vodafone România în februarie 2019. Anterior acestei poziții, a avut o serie de roluri în domeniul oil & gas și cel bancar din țara noastră,precum și în firme de avocatură internaționale în New York și Londra și în organizații internaționale.

Vodafone România conducere executivă. Răzvan Bogasiu

Răzvan Bogasiu va prelua rolul de Senior Manager, Strategy & Wholesale. El s-a alăturat echipei Vodafone România în 2014 ca Business Development & Strategy Manager. De asemenea, Răzvan Bogasiu deţine şi funcția de Integration Leader, poziţie din care va coordona toate activitățile de integrare, guvernanță și urmărirea rezultatelor pe parcursul implementării.

Vodafone România conducere executivă. Valeriu Nistor

Valeriu Nistor, în prezent Director Enterprise Business Unit, a luat decizia să părăsească Vodafone România. Acesta s-a alăturat echipei Vodafone România în 2015 în calitate de Director SME & Corporate. În anul 2016, Valeriu Nistor a fost promovat în funcția de Director Enterprise Business Unit și, de atunci, a reușit să obţină rezultate extraordinare în cadrul diviziei Business.

Citește și TRANSGAZ și ITOCHU, memorandum privind proiecte de infrastructură pentru gazele naturale

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Vodafone România are o nouă conducere

  1. Pingback: Regatta IT 2019 are loc pe 7-8 septembrie | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.