Vodafone sărbătorește 20 de ani pe piața din România

13.02.2017

Vodafone România a anunțat că lansează campania aniversară de 20 de ani oferind internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților. Astfel, clienții operatorului telecom care utilizează servicii mobile vor beneficia de trafic de date nelimitat și gratuit în Supernet™4G+ pe 14 februarie.

Această inițiativă este prima dintr-o serie care urmează să fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a Vodafone România.

Prin urmare, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media în Supernet™ 4G+ de Ziua Îndrăgostiților.

„2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

Vodafone  este primul operator de telecomunicații care a oferit trafic de date nelimitat și gratuit pentru clienții săi din întreaga țară în septembrie 2015 și apoi în februarie 2016. În plus, operatorul a oferit internet nelimitat și gratuit la metroul bucureștean în perioada februarie-martie 2016 și în orașele Iași și Cluj în perioada septembrie-octombrie 2016.

Brandul Vodafone este prezent pe piața locală din 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în anul 1997. De-a lungul timpului, compania a investit cu prioritate în inovație, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.