Stiri: IT&C

Vodafone și Huawei au lansat campania „Zoom in Dubai”

17.08.2018

Vodafone și Huawei au anunţat că au lansat „Zoom in Dubai”, o campanie care oferă clienților șansa de a câștiga vacanțe în Dubai. Până pe data de 17 octombrie 2018, toți clienții persoane fizice care cumpără un Huawei P20 Pro din orice canal de vânzare al Vodafone pot participa la tragerea la sorți pentru o experiență unică de 5 stele în Dubai, la Burj Al Arab Jumeirah.

Premiile campaniei sunt reprezentate de trei excursii în Dubai, în regim de cazare de 5 stele, patru nopți, pentru două persoane, majordom personal, acces la piscinele și plajele private ale hotelului Burj Al Arab Jumeirah, precum și acces la Wild Wadi Waterpark pe toată durata excursiei. De asemenea, premiile includ și bilete de avion care pot fi utilizate în orice aeroport internațional din ţara noastră

Pentru a participa la campanie, clienții Vodafone trebuie să cumpere un Huawei P20 Pro din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor sau online și să acceseze www.p20produbai.com, unde trebuie să răspundă la câteva întrebări referitoare la smartphone.