Vodafone Smart Invoice, o soluție de facturare accesibilă

12.07.2017

Noul serviciu al Vodafone România, Smart Invoice, oferă companiilor o soluție dedicată pentru emiterea și gestionarea facturilor fiscale și a altor documente de plată, precum facturi proforme, chitanțe și avize. Noua soluție din cadrul portofoliului „Ready Business” este adresată companiilor mici și mijlocii, indiferent de domeniul de activitate.

„Conform informațiilor transmise de 4500 companii prin intermediul platformei Ready Business Score, 55% dintre business-urile din România utilizează în procesul de facturare soluții software dedicate. Smart Invoice este soluția optimă pentru a răspunde rapid și eficient provocărilor acestui proces. Necesitatea unei astfel de soluții este susținută de nevoile de mobilitate identificate în piață, precum și de rata de penetrare a smartphone-urilor şi a tabletelor”, a declarat Daniel Bobu, Director Enterprise Marketing, Vodafone România.

Serviciul online Vodafone Smart Invoice permite realizarea operațiunilor necesare pentru emitere, livrare și stocare de facturi, precum și reducerea costurilor de gestionare a acestora. Astfel, utilizatorii au acces la tot ce ține de gestionarea documentelor de plată într-o manieră simplă și rapidă. În plus, clienții vor avea acces la informații actualizate privind încasările, stocurile și situația facturilor în timp real.

Smart Invoice se poate accesa de pe orice dispozitiv conectat la internet (desktop, laptop, tabletă și smartphone). Oferind posibilitatea de a încasa online facturi, sunt acceptați toți procesatorii de plăți online din România. Drept urmare, utilizatorii vor beneficia de o creștere a ratei de încasare prin facilitățile de management al încasărilor și prin sistemul de notificări automate trimise clienților. Mai multe informații despre soluția dedicată companiilor mici și mijlocii sunt disponibile pe site-ul Vodafone România.

 

 

Citiți și despre: