Slide

Stiri: IT&C

Vodafone Smart V8, disponibil pentru utilizatori

25.07.2017

Compania Vodafone România a introdus în ofertă sa noul Vodafone Smart V8, dispozitiv marcă proprie. Telefonul asigură utilizatorilor o experiență completă în ceea ce privește utilizarea rețelei Vodafone România, Supernet™ 4G+, Smart V8 fiind capabil de a atinge viteze de până la 300 Mbps.

Noul telefon are sistem de operare Android Nougat, oferind utilizatorului un spațiu de stocare generos de 32 GB, care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie microSD de până la 128 GB.

În plus, noul smartphone încorporează elemente tehnologice performante, precum display-ul de 5,5”, memorie RAM de 3 GB, procesor octa-core Snapdragon și o cameră video principală de 16 MP. Vodafone Smart V8 este un smartphone cu design premium, premiat în 2017 la iF Design Award, una dintre cele mai celebre și prestigioase competiții de profil.

În cei 11 ani de la lansarea dispozitivelor marcă proprie Vodafone au fost vândute peste 100 de milioane de unități la nivel global. În medie, în anul fiscal 2016/2017, un dispozitiv al companiei a fost vândut la fiecare trei secunde.