Vola.ro bilete de avion

Vola.ro: Românii se întorc acasă de sărbători

18.12.2018

Vola.ro bilete de avion. Românii se întorc acasă de sărbători. Nu mai puțin de 42% dintre biletele emise de Vola.ro pentru perioada sărbătorilor au ca destinație finală un oraș din țara noastră. Cu toate că decembrie este cunoscută că fiind luna vacanțelor, din datele Vola.ro reiese că luna decembrie este și luna întoarcerii acasă a celor care lucrează sau studiază în străinătate.

Vola.ro bilete de avion. Principalele destinații

Principalele orașe spre care se îndreaptă românii care se întorc în țară în perioada sărbătorilor sunt:

  • București
  • Iași
  • Cluj-Napoca
  • Timișoara

„Procentul celor care vin spre România de sărbători este similar cu cel de anul trecut, în aceeași perioadă. Ce diferă însă este creșterea procentului celor care merg cu avionul spre orașe mai mici precum Bacău, Sibiu, Craiova, Oradea, Suceava, Satu Mare, Constanța, Târgu Mureș și Baia Mare. Impactul deschiderii rutelor ce leagă destinații din Spania, Italia și Marea Britanie de aeroporturile mai mici ale României este sesizabil și se vede și în evoluția rezervărilor”, a declarat Claudia Tocilă, Director de Marketing Vola.ro.

Vola.ro bilete de avion. Destinații de îmbarcare

Principalele destinații de îmbarcare sunt orașele mari din Europa precum Londra, Roma, Milano, Paris, Berlin, Barcelona, Madrid, Bruxelles sau Dublin. Sunt însă și români care se întorc acasă din Dubai, New York, Amman și chiar Beijing.

Costul mediu pentru un zbor cu destinația finală România este de 155 euro pentru zborul dus-întors. Biletele includ o vacanță de 10 zile în România.

Ccele mai solicitate date de călătorie includ plecarea pe 17 – 23 decembrie și returul în 3 – 7 ianuarie.

Majoritatea (70%) rezervărilor pentru perioada Crăciunului sunt pentru călătorii single. 20% sunt pentru călătorii în cuplu și 10% pentru grupuri. Cel mai mare grup care și-a rezervat biletele de avion pe Vola.ro de sărbători include 9 persoane.

Citește și Cordia România a obținut autorizația de construire pentru proiectul Parcului20

 

 

 

Citiți și despre: