Stiri: Retail

Vouchere de vacanta 2021

Compania din retail care acordă şi în 2021 vouchere de vacanţă pentru angajaţi

10.03.2021

Vouchere de vacanţă 2021. Kaufland România a anunţat că actualizează, începând cu luna martie, pachetul de beneficii pentru angajații companiei. Astfel, compania oferă vouchere de vacanță ce pot fi folosite pentru cumpărarea de servicii turistice în România. Venitul mediu brut al unui angajat în magazine și depozite ajunge la 6100 lei pe lună, incluzând:

  • sporuri
  • tichete de masă
  • vouchere de vacanță
  • alte beneficii

Vouchere de vacanţă 2021. 1,5 milioane de euro

Valoarea totală a voucherelor de vacanță ce vor fi acordate în acest an este de peste 1,5 milioane de euro. Prin decizia de a le introduce în pachetul de beneficii, Kaufland își propune să sprijine și redresarea turismului românesc din acest an. Demersurile necesare implementării acestui beneficiu au început încă din luna noiembrie a anului trecut, iar soluția acordării a fost identificată în luna ianuarie a acestui an.

Prin urmare, venitul brut al angajaților Kaufland România crește începând cu luna martie 2021, ca urmare a acordării voucherelor de vacanță ca beneficiu suplimentar pentru angajații cu peste trei ani vechime, precum și a voucherelor oferite cu diverse ocazii pe parcursul anului.

Retailerul este printre cei mai mari angajatori privați din România, cu o medie de peste 15.000 de angajați.

Vouchere de vacanţă 2021. Un impact direct în economie

,,Decizia de a acorda vouchere de vacanță va avea un impact indirect în economie, unde se vor întoarce cei 1,5 milioane de euro pe care îi acordăm astfel angajaților. Actualizăm an de an pachetul de beneficii, astfel am decis să direcționăm o parte din buget spre vacanțe în România. Toate sectoarele sunt strâns legate în echilibrul economiei, și înțelegem că și noi avem puterea să mișcăm lucrurile, prin deciziile pe care le luăm zi de zi”, declară Marco Hößl, Director General Kaufland România.

Citeşte şi PIB România 2020. Datele au fost reviziute de INS