Stiri: Retail

Vulcan Value Center se deschide în septembrie

28.08.2014

Vulcan, primul value center din Capitală, se va deschide pe data de 4 septembrie, parcul comercial dezvoltat de fondul de investiții sud-african New Europe Property Investments (NEPI) fiind 95% închiriat.

Centrul comercial este situat în sud-vestul Bucureştiului şi are o suprafață construită de 25.750 metri pătraţi, dintre care circa 25.000 metri pătraţi de spații comerciale, și peste 1.200 de locuri de parcare.

Conceptul Value Center se adresează unui public cu venituri medii, satisfăcând nevoile acestuia de a găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinație.

„Sunt mândru că New Europe Property Investments introduce prin acest proiect un nou concept de retail pe piața centrelor comerciale din România. Vulcan Value Center va deservi partea de sud-vest a capitalei și a fost gândit astfel încât să poată satisface toate nevoile locuitorilor din zonă. Sunt convins că acest concept de parc comercial va avea succes în București și va pune bazele unui nou model de shopping, care aduce produse extrem de diverse, de calitate, la prețuri atractive și foarte aproape de casă.”, declarăTiberiu Smaranda, Director Executiv New Europe Property Investments.

Centrul comercial va avea în total peste 50 de magazine, prin care se numără H&M (îmbrăcăminte), C&A (îmbrăcăminte), HERVIS (articole sportive), NORIEL BEBE (articole pentru copii), ANIMAX (magazin de animale), LEMS (home&deco), JYSK (home&deco), DOMO (electronice și electrocasnice), TAKKO (îmbrăcăminte), DEICHMANN (încălțăminte) și DM (drogherie).

De asemenea, Carrefour va deschide hypermarketul din cadrul parcului comercial pe o suprafață de 9.600 metri pătraţi având atașată o galerie comercială de 2.500 metri pătraţi care include magazine precum: Orange, Germanos, Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar și Metropolis Casino, restaurant Mesopotamia și diferite tipuri de servicii precum curățătorie ecologică, service GSM șicoafor.