Vulcan Value Centre aniversare - reduceri si oferte

Vulcan Value Centre sărbătorește cinci ani. Ce surprize a pregătit clienților?

04.09.2019

Vulcan Value Centre împlinește cinci ani de la deschidere și sărbătorește cu mii de premii speciale. Centrul comercial îi așteaptă pe vizitatori cu reduceri aniversare în magazine, dar și cu evenimente pentru cei mici și cei mari.

Vulcan Value Centre își sărbătorește aniversarea cu premii în valoare de peste 67.000 de lei. Între 4 și 8 septembrie, vizitatorii se vor putea bucura de oferte speciale, surprize și evenimente, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Vulcan Value Centre. Distracția este la ea acasă

Astfel, pe 4 septembrie, distracția este la ea acasă la Vulcan Value Centre. Începând cu ora 10:00, cei mici, alături de părinții sau bunicii lor, vor intra în piscina cu bile colorate, într-o cursă-fulger.

Primii 200 de participanți care găsesc bilele însemnate în 30 secunde, vor primi garantat un premiu pe loc. Întreaga galerie a centrului comercial devine o „cofetărie uriașă” și va fi decorată cu macarons, brioșe, acadele și înghețată, toate de proporții gigantice, gata să fie admirate și fotografiate.

Vulcan Value Centre aniversare. Promoții

Perioada 4-8 septembrie vine și cu promoții aniversare în Vulcan Value Centre. Zeci de magazine îi așteaptă pe clienți cu reduceri de până la 50% la îmbrăcăminte și încălțăminte, produse back to school, mobilă, electrocasnice și multe altele.

2.000 de premii pe loc

Tot începând din 4 septembrie, Vulcan Value Centre oferă garantat peste 2.000 de premii pe loc, la cumpărături de minimum 350 de lei. Fie că este vorba despre un produs sau un voucher în magazinele partenere, vizitatorii trebuie doar să meargă la standul de campanie din zona Mesopotamia, cu maximum două bonuri de cumpărături care însumează 350 lei și să-și aleagă premiul aniversar, în aceeași zi în care au achiziționat produsele. Promoția este valabilă până pe 15 septembrie, în limita stocului disponibil.

Vulcan Value Centre. Evenimente

Și pasionații de mașini se vor bucura de aniversarea a 5 ani de Vulcan Value Centre. Pe 7 și 8 septembrie, în parcarea centrului comercial, va avea loc evenimentul Motorsport, care aduce în același loc o expoziție de mașini de curse și karting ale unor piloți renumiți și demonstratii de îndemânare auto pentru public, concepute de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Vulcan Value Centre aniversare. Nutriție și sănătate

Vulcan Value Centre vine cu surprize și pentru vizitatorii preocupați de nutriție și sănătate. Între 14 și 15 septembrie, antrenorii personali World Class vor împărtăși din secretele lor și vor coordona sesiuni de sport Army Bootcamp, iar clienții vor putea beneficia de o evaluare corporală gratuită. Nu lipsesc nici de data aceasta premiile, garantate de Roata Norocului.

Deschis în anul 2014, Vulcan Value Centre este un strip mall care deservește cartierul Sebastian și împrejurimile.

Centrul comercial oferă un mix complet de branduri și servicii, pentru a acoperi nevoile de zi cu zi ale clienților.

Citește și S-a lansat Clara, primul chatbot care emite asigurare din România. Cum funcționează?

 

 

 

Citiți și despre: