Stiri: Companii

WatchShop.ro are un nou CEO

15.05.2017

WatchShop.ro are un nou CEO, Dragoş Diaconu preluând conducerea celui mai mare magazin online de ceasuri originale din ţara noastră. Din noua funcţie, acesta este responsabil de strategia de creştere a companiei și de consolidarea poziţiei de lider pe piaţă, precum şi de dezvoltarea segmentului de servicii cu valoare adăugată oferite clienţilor.

„Mă alătur echipei WatchShop.ro având ca obiectiv accelerarea creşterii business-ului, dezvoltarea segmentului de servicii cu valoare adăugată şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor, atât în online, cât şi în offline, în măsura în care un număr însemnat de clienţi finalizează procesul de achiziţie în showroom-ul nostru”, spune Dragoş Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Dragoş Diaconu îl înlocuieşte pe Cătălin Florea, care a ocupat această poziţie timp de şase ani şi care se va axa acum pe administrarea companiei la nivel strategic, punând accent pe zona de investiţii şi noi oportunităţi de business.

„Am toată încrederea că Dragoş ne va duce la nivelul următor de dezvoltare. El ne va asigura structura şi organizarea de care avem nevoie pentru a continua dezvoltarea companiei şi îmbunătăţirea serviciilor pe care le oferim clienţiilor noştri”, spune Cătălin Florea, cofondator WatchShop.ro.

Anul trecut, WatchShop.ro a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 milioane de euro şi estimează pentru 2017 o creştere de circa 15%.

„Estimarea de creștere pentru anul în curs se bazează pe contextul de reluare a consumului, pe investițiile pe care le facem în echipa de achiziții și pe dezvoltarea segmentului de servicii pentru îmbunătățirea experienței clienților. De la începutul anului, am extins echipa de achiziții, urmând să creștem importul direct de ceasuri”, mai spune Dragoș Diaconu.