Stiri: IT&C

Webcast CIO Talks 2021

Webcast CIO Talks 2021: Cyber Resilience tools for critical infrastructures

28.10.2021

Webcast CIO Talks 2021. CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 3 noiembrie, între orele 14.00-17.00, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema Cyber Resilience tools for critical infrastructures.

Moderatorul evenimentului este YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România.

Securitatea cibernetică, o prioritate pentru afaceri

Conferinţa explorează preocupările directorilor IT și ale companiilor, care consideră securitatea cibernetică o prioritate pentru afaceri, includ construcția unor arhitecturi de tip „zero-trust” și dobândirea rezistenței cibernetice (cyber resilience).

CIO are nevoie de sisteme de apărare cibernetică bazate pe conceptele de Inteligență Artificială, Machine Learning și instrumente de Advanced Analytics care depistează automat amenințările în fazele incipiente ale atacurilor, oferind răspunsuri în timp real.

„Discutăm alături de invitații ediției despre rolul crucial al CIO care acționează acum ca un catalizator în adoptarea noilor tehnologii mai eficiente, precum și de noile arhitecturi și riscuri legate de securitatea cibernetică asociate cu noile realități”, anunţă organizatorii.

Webcast CIO Talks 2021. Speakeri

Invitat ca speaker: Tudor Cristea – Regional Manager Cortex, Eastern Europe & Russia , Palo Alto Networks. Acesta va aduce în atenția audienței exemple concrete de la companii cu infrastructuri critice din România și cum se poate obține un inventar complet, precis și actualizat continuu al tuturor echipamentelor și sistemelor deschise în internet. Această inventariere permite CISO și companiilor să descopere, să evalueze și să diminueze riscurile atacurilor cibernetice.

El va  vorbi despre cum se pot identifica comunicațiile riscante și cum se evaluează riscurile induse de furnizor sau securitatea companiilor achiziționate cu ajutorul Cortex Xpanse.

Dintre speakerii invitați vor mai fi prezenti:

  • Florin Prunea – SR Advisor for IT & OPERATIONS, First bank, CIO Council Member
  • Cătălina Dodu – Atos Global Cybersecurity Services Presales Director and Country Manager Atos IT Solutions and Services
  • Florin Marinache – Technical Consultant, Romsym Data

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării pe pagina evenimentului. Acolo se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii ediției.

Citește și Cybersecurity, o provocare în 2021