Slide

Stiri: Companii

functiile managementului

Webinarul Certificare internațională CMC are loc pe 30 mai 2022

27.05.2022

Webinar Certificare internațională CMC. AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) și ACAM (Asociația Consultanților în Afaceri și Management din Republica Moldova) organizează online pe data de 30 mai 2022, începând cu ora 10:00, un webinar cu tema „Certificare internațională CMC – Statut profesional și diferențiere de piață pentru clienți și consultanță”.

Certified Management Consultant

CMC (Certified Management Consultant) este standardul de calitate în consultanţă recunoscut global în peste 45 de ţări, inclusiv cele mai mari pieţe:

  • SUA
  • UK
  • Germania
  • China
  • Japonia
  • Australia
  • cea mai mare parte a ţărilor din UE

Titlul CMC este o certificare internațională creată de către ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), una dintre cele mai importante organizații internaționale în domeniul consultanței în management, direct implicată în elaborarea standardului ISO 20700. Titlul atestă faptul că un consultant îndeplinește cele mai înalte standarde internaționale de calitate în prestarea serviciilor de consultanță în management.

Webinar Certificare internațională CMC. Formarea profesională continuă

Evenimentul organizat de către AMCOR și ACAM își propune să adune consultanți din România și din Republica Moldova pentru care formarea profesională continuă este la fel de importantă precum calitatea serviciilor prestate către clienții lor.

Acest titlu este unul care li se adresează consultanților cu experiență, consultanților cu o bogată expertiză profesională în domeniul consultanței în management.

Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să completeze online formularul de participare și vor primi pe e-mail datele de conectare la eveniment.

Citeşte şi Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive: Solicitarea făcută de AMCOR