Webinar gratuit DoingBusiness.ro

Webinar gratuit DoingBusiness.ro și School of Passions: Munca de acasă și noua realitate în care trăim

13.04.2020

Webinar gratuit DoingBusiness.ro și School of Passions. Pe data de 14 aprilie de la ora 10:00, School of Passions împreună cu DoingBusiness.ro organizează un webinar gratuit pentru a discuta împreună cu specialiști de top despre lucrurile pe care fiecare dintre noi le putem face pentru a trece cu bine peste această perioadă de incertitudine și izolare.

Webinar gratuit DoingBusiness.ro și School of Passions. Unde se fac încrierile?

Înregistrarea gratuită se poate face aici

Pandemia coronavirus a modificat radical modul în care trăim, de la interacțiunile sociale zilnice până la modul în care facem cumpărăturile. Toate aceste modificări au un impact puternic, atât emoțional cât și fizic.

Cu toții folosim tot mai mult tehnologia pentru a comunica cu colegii noștri, dar și pentru interacțiuni sociale cu prietenii și familia.

Dacă până în prezent aveam o separare clară a zonei private de cea profesională, situația actuală pe care o traversăm împreună, ne cere crearea unei armonii între toate domeniile care definesc „viața”: muncă, familie/ casă, comunitate, bunăstare personală și sănătate.

”Și pentru a naviga cât mai bine în acest nou context, School of Passion aduce la aceeași masă specialiști în: parenting, nutriție, dans și dezvoltare personală, astfel ca fiecare dintre noi să aibă la dispoziție informaţiile, recomandările şi exemplele necesare adaptării la noul stil de viaţă şi creării unei stări de bine”, spun organizatorii evenimentului.

Webinar gratuit DoingBusiness.ro și School of Passions. Agenda evenimentului:

  • De la Work Life Balance la Work Life Integration, Marius Filipaș, Managing Partner School of Passions.
  • Cum să îmi ajut copilul în această perioadă, cu psihologul Ana-Caterina Bedivan.
  • Cum ne menținem în formă și mâncăm sănătos în condiții de stres, cu dr. Adriana Nae.
  • De ce să dansăm acasă cu Willmark Rizzo.
  • Cum pot înțelege mai mult din ceea ce sunt azi? cu Daniela Pipaș, consultant de dezvoltare personală.

Citește și Kaufland redeschide supermarketul din Mamaia Nord

 

 

 

Citiți și despre: