Stiri: Companii

Webinar RETHINK STRATEGY 10 iunie 2020.

„Cum ne adaptăm afacerea la un viitor incert?”, un nou webinar RETHINK STRATEGY

10.06.2020

Webinar RETHINK STRATEGY 10 iunie 2020. Astăzi are loc un nou webinar RETHINK STRATEGY. Evenimentul începe la ora 14:00 şi are drept temă modul în care afacerile trebuie adaptate la un viitor incert.

Webinarul va răspunde la următoarea întrebare: „Cum și-au adaptat companiile strategiile pentru a respecta politicile de securitate în vigoare și pentru a facilita accesul de la distanță al angajaților la rețelele corporate?”

Webinar RETHINK STRATEGY 10 iunie 2020. Eficientizarea operaţiunilor

În lumea post pandemie, cuvântul de ordine va fi eficientizarea operațiunilor.

În perioada stării de urgență, multe companii și instituții au încercat să se adapteze de la o zi la alta la noua realitate. În plus, în continuare, întreprinderile mici și mari deopotrivă trebuie să se pregătească pentru o piață marcată de incertitudine.

Siguranța angajaților și a infrastructurii, precum și creșterea flexibilității aplicațiilor de business ar trebui să fie prioritare pentru toate companiile. Liderii acestora au delegat cu prioritate această răspundere către managerii din departamentele de IT, responsabili cu infrastructura, comunicațiile și securitatea.

Webinar RETHINK STRATEGY 10 iunie 2020. Ce spun organizatorii?

“Există deja un trend încă dinainte de apariția COVID-19 pe care l-am identificat în comportamentul companiilor în zona de securitate și anume reconsiderarea consolidării investițiilor în soluții de securitate de la mai mulți vendori. Acest lucru s-a amplificat pe vârf de criză. Companiile au fost forțate să faciliteze rapid accesul angajaților la rețele VPN punând tot mai multe resurse la dispoziția acestora.

Nu știm cu exactitate ce se va întâmpla după ce vom începe să ne întoarcem treptat la birou. O parte din noile condiții se vor menține și angajatorii vor realiza că munca la distanță, cel puțin în perioada imediat următoare, aduce mult mai multe beneficii decât reîntoarcerea la birou. Cuvântul de ordine devine flexbilitatea.

Companiile trebuie să regândească strategia de business pentru ca evenimente precum cele generate de această pandemie să aibă un impact cât mai mic asupra business-ului” declară Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, compania care organizează pe 10 iunie 2020, începând cu orele 14.00 webinarul RETHINK STRATEGY – “Cum ne adaptăm afacerea la un viitor incert?”

Webinar RETHINK STRATEGY 10 iunie 2020. Subiectele discutate

În cadrul webinarului organizat împreună cu Orange Business Services România, se va discuta despre:

  • munca la distanță și pregătirea angajaților pentru un nou mod de lucru
  • soluții de securitate pe care companiile le au la dispoziție în acest moment
  • cât de importante sunt investițiile în aceste servicii în contextul actual

Invitaţi

În cadrul evenimentului veţi putea afla de la specialiștii Orange România, Blugento și BIT SENTINEL:

• Cum orientăm capitalul investit în IT către core business?

• Cum adaptăm întreprinderile cu ajutorul tehnologiei pentru a fi flexibile?

• Cum ne protejăm de incidentele informatice neplanificate într-un mediu de tipul work from home?

• Care sunt soluțiile de securitate și virtualizare potrivite nevoilor fiecărei afaceri?

Participarea este gratuită.

Webinarul este dedicat antreprenorilor și managerilor preocupați de siguranța angajaților și a infrastructurii, precum și de creșterea flexibilității aplicațiilor de business.

Citeşte şi Creştere economică România 2020. Anunţul făcut de INS