Stiri: Companii

Webinar Rethink Strategy 25 iunie 2020

Webinar Rethink Strategy 25 iunie 2020: Ce subiecte se vor dezbate?

24.06.2020

Webinar Rethink Strategy 25 iunie 2020. Joi, de la ora 10:00, are loc un nou webinar marca Doingbusiness.ro: Opportunities & Challenges after Lockdown – Rethink Strategy – Insights from Business Leaders.

„Subiectul de pe buzele tuturor rămâne în continuare criza provocată de pandemia de noul coronavirus, care reașează strategii de business, schimbă priorități și forțează la reacții rapide pentru a menține un echilibru și o continuitate a afacerilor.

Totodată, pe lângă procesele tehnologice pe care trebuie să le integrăm rapid pentru a ne adapta la noua realitate, și consumatorul și-a schimbat comportamentul. Deci, cum reacționăm?”, spun organizatorii.

Webinar Rethink Strategy 25 iunie 2020. Strategii şi oportunităţi

În cadrul evenimentului, specialiști cu experiență și lideri cu viziune vor împărtăși din strategiile și soluțiile pe care le-au adoptat în propriile companii pentru a depăși cu succes provocările aduse de pandemie și starea de carantină. De asemenea, ei vor vorbi şi despre oportunitățile pe care le-au identificat în această situație fără precedent.

Astfel, Doingbusiness.ro în parteneriat cu Telekom România, First Bank, Microsoft România, E.ON România, KPMG România și Kompass România organizează joi 25 iunie 2020 o nouă ediție a webinar-ului „BUSINESS EVOLUTION – RETHINK STRATEGY – Insights from business leaders”. Vorbim de un demers comun de a ajuta companiile din România și liderii acestora să își redefinească strategiile și planurile într-o perioadă marcată de provocări financiare și economice deosebite.

Webinar Rethink Strategy 25 iunie 2020. Exemple de succes

“Exemplele de succes și strategiile care funcționează în cadrul companiilor de top ne dau întotdeauna speranță și ne motivează să continuăm, să fim mai buni și mai creativi și să încercăm să ne autodepășim. De aceea ne îndreptăm atenția și eforturile spre a învăța de la cei mai buni, invitându-i alături de noi să ne vorbească din experiența lor, în cadrul seminariilor online din seria Business Evolution – Rethink Strategy. Avem certitudinea că vom depăși cu bine această criză, doar dacă rămânem conectați la noile cerințe impuse de piață, dacă adoptăm rapid noile modele de lucru și dacă rămânem alerți în față incertitudinilor economice, fiscale sau sociale. Cum facem asta? Haideți să încercăm să aflăm răspunsul în cadrul seminarului de joi, 25 iunie, împreună cu invitații noștri”, declară Dumitru Ion, CEO DoingBusiness.ro.

Webinar Rethink Strategy 25 iunie 2020. Invitaţii evenimentului:

• Violeta Luca, General Manager, Microsoft România

• Andreea Ioniță, Deputy GM and Strategy, Markets and Digitalization Director, E.ON România

• Cristiana Fernbach, LL.M., MBA, Head of IP, Tech & Privacy Practice, Partner, KPMG Legal – Toncescu și Asociații

• Senior Representative, Telekom România – TBC

• Ionuț Encescu, Head of Customer Value, FIRST BANK

• Marius Filipas – Managing Partner, Got2Know, Chairman

Subiectele dezbătute

• Cum arată contextul macroeconomic actual la nivel global, regional și local?
• La ce să ne așteptăm? Ce elemente sunt fundamentale pentru a regândi strategia afacerii în noul context?
• Care sunt măsurile pe care liderii companiilor le pot implementa pentru a menține continuitatea și controlul asupra evoluției afacerii?
• Care este răspunsul instituțiilor financiare la nevoile companiilor?
• Care sunt noile tehnologii care s-au dovedit indispensabile pentru continuitate?
• Cum au trecut cu bine și cum re-planifică următoarea perioadă companii reprezentative pentru mediul de afaceri românesc?
• Care sunt principalele direcții spre care liderii companiilor ar trebui să își îndrepte atenția?
• Care sunt principalele acțiuni care ar trebui evitate de către liderii companiilor din România?

Participarea la eveniment este gratuită, iar înregistrarea se poate face pe site-ul evenimentului, aici.

Citeşte şi Băncile din ţara noastră au soluționat deja 90% din cele 362.000 de solicitări de suspendare a obligațiilor de plată primite de la clienți