Stiri: Constructii

Webinar Targul National Imobiliar

Webinar Târgul Național Imobiliar: Cum este piața imobiliară afectată de pandemia de coronavirus?

14.04.2020

Webinar Târgul Național Imobiliar. Întreaga echipă a Târgului Național Imobiliar TNI continuă să lucreze și în actualele condiții generate de pandemia de coronavirus. Astfel, TNI lansează o serie de webinarii în care se va discuta despre piața imobiliară din România.

Webinar Târgul Național Imobiliar. Ce spun reprezentanții TNI?

”TNI este aici pentru tine! Lansăm în premieră un program susținut de webinarii cu program săptămânal. Aducem în fața ta personalități din domenii de interes, astfel încât ideile și vasta experiență internațională să îți fie de ajutor în compensarea efectelor negative ale actualei situații, dar mai ales în a reuși să găsești și să profiți de noile oportunități”, au anunțat reprezentanții Târgului Național Imobiliar.

Webinar Târgul Național Imobiliar. Walid Moussa, invitatul special al evenimentului de miercuri, 15 aprilie

Miercuri, 15 aprilie, începând cu ora 12.00, Walid Moussa, Președinte Mondial al Federației Internaționale Imobiliare (FIABCI), va participa la webinarul TNI. Tema webinarului este următoarea: Efectele COVID-19 asupra pieței imobiliare.

Cine este Walid Moussa?

Walid Moussa este un om de afaceri de prestigiu internațional, care activează în domeniul imobiliar la scală globală.

Având la bază studii juridice, Walid Moussa a făcut tranziția în domeniul imobiliar. El este Președintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL) și președintele fondator al FIABCI -Liga Țărilor Arabe. De asemenea, Dl. Moussa are rolul de Ambasador Economic al Confederației de Afaceri din Andorra(CEA), reprezentându-i interesele în Orientul Mijlociu. Fondată în 1951, FIABCI este o organizație multidisciplinară, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și are prezență în peste 49 de țări, pe toate continentele.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest webinar și a te înscrie GRATUIT, intră pe site-ul targulnationalimobiliar.ro

Citește și Auchan livrare la domiciliu: Compania lansează coșurile de cumpărături predefinite