Stiri: Constructii

Webinar TNI 1 iulie 2020

Webinar TNI 1 iulie 2020: Ce teme se vor dezbate?

30.06.2020

Webinar TNI 1 iulie 2020. Târgul Naţional Imobiliar – TNI organizează miercuri, 1 iulie, un nou webinar care are următoarea temă: „Case modulare: Cele mai luxoase case mici, ACUM și în România!”

„Te invităm la un nou webinar TNI! Miercuri, 1 iulie, ora 12:00 o avem invitată pe Ioana Armean, Manager Proiect Inboxlifestyle ce ne va prezenta un concept complet nou pentru România în materie de case mici, moderne și de cea mai înaltă calitate”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Webinar TNI 1 iulie 2020. Inboxlifestyle

Inboxlifestyle este cel mai nou și mai ambițios proiect realizat vreodată în materie de case mici moderne. Proiectul foloseşte cele mai avansate materiale și tehnologii. Această micro casă din fibră de sticlă este fabricată industrial și oferă clienților noștri o soluție complet echipată și pregătită pentru a fi folosită.

„Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM la webinarul TNI dedicat celor mai luxoase case mici!  Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare! Salvează evenimentul în calendarul tău!”, mai spun reprezentanţii TNI:

Link de înregistrare: AICI!

Citeşte şi Plăţile online cu cardul 2020. Anunţ important făcut de Visa