Webinar TNI 11 iunie 2020

Webinar TNI 11 iunie 2020: Pandemia trece, poluarea rămâne

10.06.2020

Webinar TNI 11 iunie 2020. Joi, 11 iunie, are loc un nou webinar organizat de Târgul Naţional Imobiliar – TNI. Invitatul special al ediţiei din această săptămână este Bogdan Stroe, Director de vânzări Novinger Klaus Grup.

Webinar TNI 11 iunie 2020. Ce spun organizatorii evenimentului?

„Pandemia trece, poluarea rămâne! Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 11 iunie, ora 12:00 îl avem invitat pe Bogdan Stroe, Director de vânzări Novinger Klaus Grup ce ne va vorbi despre filtrarea eficientă pentru case nepoluate și sisteme de ventilație cu recuperare de căldură”, anunţă reprezentanţii TNI.

Casa Pasivă

Conform acestora, s-a vorbit și s-a scris mult despre Casa Pasivă, funcțională, modernă, inteligentă. În contextul pandemiei de COVID-19 se anticipează un interes crescut pentru un tip nou de locuință, care va avea ca principală apreciere și evaluare funcția de protecție împotriva poluării de orice fel.

Casa nepoluată va depinde de gradul în care vor fi aerisite toate încăperile în mod inteligent, controlat de la distanță prin telefonul mobil.

„Despre aceste informații de actualitate și cum putem aerisi automat printr-un sistem de ventilație conectat la senzori de calitate a aerului din interior ne va vorbi în detaliu Bogdan în cadrul webinarului TNI”, precizează TNI.

Locurile sunt limitate! Folosește acest link și înregistrează-te.

Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Citeşte şi Creştere economică România 2020. Anunţul făcut de INS

 

 

 

Citiți și despre: