Webinar TNI 18 iunie 2020.

Un nou webinar TNI, pe data de 18 iunie 2020

17.06.2020

Webinar TNI 18 iunie 2020. Târgul Naţional Imobiliar organizează joi, 18 iunie 2020, un nou webinar. Evenimentul începe la ora 12:00. Invitatul special al acestei ediţii este Mădălina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Premium Real Estate.

Webinar TNI 18 iunie 2020. Investiţiile românilor

„Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 18 iunie, ora 12:00 o avem invitată pe Mădălina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Premium Real Estate ce ne va spune în ce aleg să investească românii în această perioadă și cum a reușit să realizeze un număr record de tranzacții imobiliare în perioada pandemiei”, au anunţat organizatorii webinarului.

Webinar TNI 18 iunie 2020. Cine este Mădălina Cheptea?

Mădălina Cheptea deţine 16 ani de experiență în imobiliare. Ea a obținut titlul de doctor în economie de la Academia de Studii Economice din București, cu distincția „Magna cum laude”.

Mădălina Cheptea a publicat o lucrare de cercetare științifică intitulată „Piața imobiliară locomotivă a economiei românești”.

De asemenea, ea are titlul de Master of Business Administration conferit de Universitatea din Seattle și este unul dintre fondatorii agenției Raich&Raich Premium Real Estate.

Compania pe care a înființat-o se adresează clienților cu discernământ și fler în lumea businessului, care înțeleg ce înseamnă să investești într-o proprietate și fac alegeri deștepte, în urma unei analize atente a pieței.

Un partener loial

„Investitorii și dezvoltatorii imobiliari găsesc în Raich&Raich Imobiliare un partener loial, capabil să ofere consultanță economică, comparații și analize profesioniste, servicii de evaluare corectă a proprietăților, locațiilor și terenurilor, așa încât să poată fi luate cele mai profitabile decizii.”, conform sursei citate.

Cei interesaţi pot folosi următorul link pentru înregistrare. Linkul de acces gratuit la webinar va fi trimis pe email, după înregistrare.

Citeşte şi Termen depunere declaraţie unică 2020. Anunţul făcut de ANAF

 

 

 

Citiți și despre: