Stiri: Constructii

Webinar TNI 2 iulie 2020

Webinar TNI 2 iulie 2020: Oportunităţi de investiţii în Cipru

01.07.2020

Webinar TNI 2 iulie 2020. Pe data de 2 iulie, Târgul Naţional Imobiliar – TNI organizează un nou eveniment cu tema: „Cipru – Oportunități de investiții!”. Evenimentul se bucură de doi invitaţi speciali. Despre cine este vorba?

„Joi, 2 iulie, ora 12:00 te invităm să ne fii alături online la webinarul TNI dedicat pieței imobiliare din Cipru și oportunităților de investiții în această insulă, considerată perla Mării Mediterane”, au anunţat organizatorii.

Webinar TNI 2 iulie 2020. Invitații speciali ai webinarului sunt:

  • Sina Karimi, Managing Director Cihanara Tourism & Investment
  • Ekaterina Rakach, Sales Manager Cihanara Tourism & Investment

Cihanara Tourism & Investment este recunoscută ca fiind cea mai mare și prestigioasă agenție imobiliară din Ciprul de Nord.

Webinar TNI 2 iulie 2020. Una din cele mai sigure locuri pentru a investi

Cipru a devenit unul dintre cele mai sigure locuri pentru a investi, fiind permanent orientat către crearea de oportunități solide de investiții ce atrag interesul străin și implementarea de măsuri de protecție pentru segmentul imobiliar.

Toți factorii indică potențialul mare pentru oportunități de investiții cu risc redus, unde investitorii pot beneficia de reduceri și condiții de plată speciale pentru imobile de top în cele mai bune locații.

Înregistrare

„Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM! Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare! Apoi, salvează evenimentul în calendarul tău!”, mai spun reprezentanţii TNI.

Link de înregistrare: AICI!

Citeşte şi Plăţile online cu cardul 2020. Anunţ important făcut de Visa