Webinar TNI 4 iunie 2020

Webinar TNI 4 iunie 2020: Ajustarea preţului în imobiliare

04.06.2020

Webinar TNI 4 iunie 2020. Astăzi, de la ora 12:00 are loc un nou webinar organizat de TNI. În această ediţie se va discuta despre ajustarea prețului în imobiliare. Invitatul special este Cristina Tîrea, director de vânzări și marketing în cadrul companiei Maurer Imobiliare.

Webinar TNI 4 iunie 2020. Ce spun organizatorii?

„Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 4 iunie, ora 12:00 o avem invitată pe Cristina Tîrea, Director de vânzări și marketing în cadrul companiei Maurer Imobiliare ce ne va spune cum s-a adaptat unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România la provocările actuale ale pieței”, au anunţat reprezentanţii Târgului Naţional Imobiliar.

Webinar TNI 4 iunie 2020. Cine este Cristina Tîrea?

Cristina Tîrea lucrează în cadrul companiei Maurer Imobiliare de 13 ani, încă din anul 2006.

Ea şi-a început cariera în companie ca și consultant, oferind informații despre Avantgarden 1 Brașov primul proiect marca Maurer Imobiliare, și unul dintre primele proiecte rezidențiale de apartamente noi din Brașov. Din anul 2008 activează ca și agent de vânzări, pe vânzări directe. În 2010 a fost promovată ca și director de vânzări. În cei 12 ani de vânzări directe a semnat peste 1.000 de antecontracte, iar astăzi coordonează inclusiv echipa de marketing.

„Maurer Imobiliare este familia în care cresc frumos sute de angajați și unde peste 7.000 de clienți au ales să cumpere un apartament în proiectele dezvoltate”, afirmă Cristina Tîrea.

Înregistrare

Evenimentul va fi moderat de Cristina Bercea- PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.

Locurile sunt limitate! Folosește următorul link și înregistrează-te. Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Link de înregistrare

Citeşte şi Locuri de muncă în străinătate. Câte joburi sunt disponibile în prezent?

 

 

 

Citiți și despre: