Webinar TNI: Trendul Second Home

Un nou webinar TNI: Ce subiecte se vor dezbate?

29.04.2020

Webinar TNI: Trendul Second Home. Seria de webinarii TNI continuă săptămâna aceasta cu un subiect dedicat persoanelor care caută oportunități. Evenimentul are loc joi, 30 aprilie, începând cu ora 11:00.

Webinar TNI: Trendul Second Home. Invitaţi

Invitaţii acestei ediţii sunt:

  • Alina Florentina, co-CEO & Property Management Director al Prime Realty Marbella
  • Alexandru Mihai, Senior Partner & Sales Director al Nordis Group

Aceştia vor vorbi despre trendul Second Home, oportunități și investiții!

Webinar TNI: Trendul Second Home. Avantajele aduse de pandemie pentru imobiliare

„De 16 ani ne ținem promisiunea făcută vizitatorilor Târgului Național Imobiliar, aceea de a-i ajuta să se informeze corect cu privire la ofertele imobiliare de actualitate, iar în contextul actual noi, echipa TNI, vrem să aducem în atenția publicului avantajele ce se întrezăresc în această pandemie”, afirmă reprezentanţii TNI.

Cine sunt invitaţii ediţiei de joi a webinarului?

Webinar TNI: Trendul Second Home. Experienţa deţinută de Alina Florentina

Alina Florentina s-a mutat în Spania în anul 2008. Ea a lucrat în turism în Barcelona, Madrid și Valencia. Din 2012 locuiește în Marbella, unde trăiește în sfârșit viața pe care și-o dorea. Având o experiență în sectorul imobiliar de peste cinci ani, ea a ajuns să realizeze că rețeaua amplă de contacte din zonă îi oferă oportunitatea pentru ceva mai important. În anul 2016 s-a înființat compania Prime Realty Marbella, unde deţine funcţiile de co-CEO și Property Management Director.

Compania este reprezentată de o echipă tânără și activă. Firma lucrează cu diferite naționalități precum: spanioli, francezi, belgieni, englezi și români. Prime Realty Marbella este o companie boutique consacrată în vânzarea și administrarea proprietăților imobiliare cu sediul în Marbella, Spania.

Webinar TNI: Trendul Second Home. Alexandru Mihai – Nordis Group

Alexandru Mihai este Partener al Nordis Group. Implicat de la început în companie, el a crescut împreună cu firma, încă din 2010.

Iniţial, Nordis era o agenție imobiliară nișată, iar ulterior a început să construiască imobile rezidențiale. Nivelul de calitate al clădirilor dezvoltate a crescut permanent, iar în prezent Nordis a devenit inovator al unui concept unic în România, despre care Alexandru Mihai urmează să vorbească în cadrul webinarului TNI.

Webinarul va fi moderat de PR Manager TNI- Cristina Bercea.

Link-ul pentru înregistrarea la eveniment se regăseşte AICI

Citeşte şi Tratament coronavirus. A început procesul de colectare a plasmei pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19

 

 

 

 

Citiți și despre: