Stiri: Constructii

Autorizatii de construire semestrul I din 2021

Webinarii TNI. Evenimentele, primite cu entuziasm de comunitatea de profesioniști imobiliari din România.

24.04.2020

Webinarii TNI. Lansarea seriei de webinarii TNI a fost primită cu mare entuziasm de comunitatea de profesioniști imobiliari din România. Scopul evenimentelor online TNI este de a conecta și uni profesioniștii care activează în segmentul imobiliar, de a le aduce în față personalități din domeniu care să le împărtășească din experiența internațională, astfel încât să le fie de ajutor în compensarea efectelor negative ale actualei situații generate de COVID-19.

Webinarii TNI. Pasiunea pentru a conecta oamenii

”Pasiunea pentru a conecta oamenii o avem de mult timp, iar în anul 2005 noi, echipa BDOBC, ne-am asumat rolul de a conecta oferta imobiliară cu cererea prin intermediul evenimentelor marca Târgul Național Imobiliar TNI. În toți acești ani ne-a onorat să fim parteneri de business pentru marii jucătorii din imobiliare, rampă de lansare pentru companiile imobiliare aflate la început de drum, sprijin de încredere pentru cei aflați în campanii de brand awareness, colaboratori pentru presa de specialitate și «barometru de încredere» pentru persoanele interesate de achiziții imobiliare. Acum, în plină pandemie de coronavirus, când evenimentele offline sunt interzise în toată lumea, pasiunea noastră de a conecta oamenii o orientăm spre online în organizarea de webinarii cu frecvență săptămânală”, au explicat reprezentanții Târgului Național Imobiliar.

Webinarii TNI. Walid Moussa

Începutul acestui program a fost unul în forță. Acesta s-a bucurat de un invitat special, cu o experiență extraordinară în piața imobiliară. Este vorba de Walid Moussa, Președintele Mondial al Federației Internaționale Imobiliare (FIABCI).

El a vorbit despre efectele COVID-19 asupra pieței imobiliare la nivel global. De asemenea, Walid Moussa a împărtășit soluții de adaptare și oportunități de dezvoltare în noul context.

Webinarii TNI. Alina Aeby și Dan Negulescu

Al doilea webinar TNI a fost și mai interesant. Evenimentul a reunit doi invitati speciali. Aceștia au discutat două subiecte sensibile: dezvoltările imobiliare și activitatea agenților imobiliari în actuala situație. Este vorba de Alina Aeby, PhD, NAR Ambasador Global pentru România, Moldova și Georgia, care a prezentat Dezvoltările Imobiliare în SUA după COVID-19, și de Dan Negulescu, Ambasador NAR și Președinte Fondator APAIR, care a vorbit concret despre ”Restart Now! Suntem Agenți… Ce facem acum?”.

Citește și Consumul de Internet, în creștere și în România