Stiri: Sanatate

Wellness Show va avea loc în perioada 1-4 octombrie, la Romexpo

06.05.2015

Târgul de fitness, spa, nutriție și îngrijire corporală Wellness Show va avea loc în perioada 1-4 octombrie, la Romexpo. Evenimentul își propune să reunească cele mai importante companii din domeniu, însă este în același timp un târg dedicat atât specialiștilor din domeniu, cât și publicului larg.

„Pentru că domeniul fitness-ului este unul în continuă evoluție, Wellness Show va aduce în față vizitatorilor cele mai performante echipamente și gadget-uri destinate sălilor de sport”, au afirmat organizatorii târgului.

Pentru cei care vor să facă mișcare acasă sau în aer liber, evenimentul va pune accent şi pe tipurile de antrenament potrivite, astfel încât rezultatele să apară în cel mai scurt timp.

În plus, sportivii de performanță, dar și cei aflați la început de drum, pot afla noutățile în materie de suplimente și diete care pot ajuta la refacerea musculară și să sporească rezultatele în timpul antrenamentelor.

„Wellness Show s-a impus an de an că fiind cel mai important eveniment dedicat fitness-ului și nutriției. Pentru 2015 ridicăm ștachetă și conturăm deja o ediție a Wellness Show ce va uimi vizitatorii, devenind un pol de atracție pentru specialiștii fitness-ului și pentru publicul larg, iar efectele acestui eveniment se vor resimți într-o stare de bine și formă maximă a practicanților sportului”, œ declară Camelia Buda, Director General, Euroexpo.

În acelaşi timp, în cadrul ediţiei din acest an a Wellness Show va avea loc şi Coventia FIT4U: Move on Fitness Planet. Evenimentul aduce la start 26 de instructori de top din România și Rusia, Franța, Italia, SUA, Grecia, Spania, Norvegia și Columbia, care vor energiza participanții, pe 3 și 4 octombrie.

„€œPentru 2015 nu ne lăsăm mai prejos și pregătim cea mai mare întâlnire a instructorilor români și străini a€“ în cadrul Convenției Fit4U: MoveOn Fitness Planet. Peste 10 presenteri internaționali și o parte dintre profesioniștii fitness-ului din România, peste 100 de ore de masterclass-uri, workshop-uri și seminarii a€“ toate timp de patru zile antrenante la WELLNESS SHOW. Va fi cu adevărat un show exploziv, plin de energie, captivant, unic!”, a spus reprezentații MoveOn Fitness Education.

Wellness Show este organizat de EUROEXPO și ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.