Stiri: Constructii

Werk investește 2,5 milioane de euro într-o parcare lângă Vox Technology Park

03.10.2017

Compania Werk investește 2,5 milioane de euro într-o parcare lângă Vox Technology Park. Construcția va începe în noiembrie și va fi finalizată în iunie 2018. După terminarea parcării, Vox Technology Park va oferi una dintre cele mai bune proporții la nivel național între suprafața închiriabilă și locuri de parcare disponibile: 1 loc de parcare la fiecare 38 de metri pătrați închiriabili.

Vox Technology Park va avea o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați și va fi livrat pe piață în decembrie anul acesta în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, va demara în luna noiembrie construcția unei parcări supraetajate cu o capacitate de 400 de locuri lângă proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara. Parcarea, care va avea cinci etaje, va fi finalizată în iunie 2018 în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro.

Noile locuri de parcare se vor adăuga celor 280 deja disponibile în cadrul Vox Technology Park, parcarea proiectului urmând să dispună și de mai multe stații pentru încărcarea mașinilor electrice și spații pentru biciclete. După finalizarea noii parcări, Vox Technology Park va oferi una dintre cele mai pune proporții între suprafața închiriabilă și locurile de parcare disponibile, raportul rezultat fiind de un loc de parcare la fiecare 38 de metri pătrați închiriabili.

”Ne-am asumat că vom dezvolta unul dintre cele mai performante tehnologic proiecte de birouri din România și tot ceea ce facem este în această direcție. Vox Technology Park va dispune de facilități unice, precum identificarea biometrică, dar și avantaje competitive pentru viitorii angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, iar recent am lansat programul Vox Your StartUp, prin care dorim să susținem start up-urile din Timișoara, cel mai bun proiect urmând să primească gratuit un spațiu de birouri în cadrul proiectului”, declară Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Vox Technology Park va dispune de spații de până la 3.500 de metri pătrați pe etaj, cea mai mare suprafață disponibilă din oraș, și va oferi o serie întreagă de facilități, precum spații comerciale și de servicii, mai multe săli de conferințe, restaurante, cafenea și o terasă suspendată la ultimul etaj.