Stiri: Constructii

Werk Property Group va investi 30 de milioane de euro într-un proiect de birouri în Timişoara

08.08.2016

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group va investi 30 de milioane de euro în dezvoltarea într-un proiect de birouri: Vox Technology Park. Dezvoltarea acestui proiect vine în contextul în care piața de birouri din Timișoara trece printr-o perioadă de efervescență, existând numeroase companii care doresc să se relocheze și să își extindă activitatea într-un business hub modern și cu un concept unic, precum și companii care analizează oportunitățile regionale.

Proiectul va include birouri clasa A cu o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați şi va fi livrat la finalul anului viitor.

Mai exact, Vox Technology Park va fi format din două corpuri de clădire, cu zece, respectiv șapte etaje, proiectul urmând să fie certificat BREEAM – calificativul „Very Good”, ceea ce se transpune printr-o eficiență energetică ridicată, costuri reduse pentru companiile care își vor desfășura activitatea în cadrul proiectului și un mediu de lucru atractiv.

Vox Technology Park va avea cea mai mare suprafață disponibilă pe etaj din Timișoara, de 3.500 de metri pătrați, oferind companiilor posibilitatea de extindere în viitor și va reprezenta un concept unic la nivel local, datorită facilităților sale.

„Creăm partenerilor noștri din industria tehnologiei și din mediul de afaceri o ambianță plăcută într-un mediu de lucru modern, astăzi pentru mâine”, a declarat Virgil Tornoreanu, managing partner al Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

În plus, Vox Technology Park va dispune de o serie întreagă de facilități, reprezentând noua generație a spațiilor de birouri. Proiectul a fost gândit pentru a întruni toate cerințele specifice unei companii din domeniul IT&C și nu numai, precum flexibilitate ridicată în proiectarea instalațiilor, de la cele de alimentare cu energie, la sistemul de climatizare.

Proiectul este situat într-o zonă cu acces facil din orice punct al orașului, în imediata proximitate a punctelor de interes, precum școli, hoteluri, restaurante sau hipermarketuri, zona fiind bine conectată la mijloacele de transport în comun și la o distanță de circa 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului.