Slide

Stiri: Constructii

Parteneriat Ericsson România si West Gate

West Gate a prelugit contractul de închiriere cu Siemens

26.04.2018

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, a anunţat că prelungit contractul de închiriere a spațiului de birouri cu compania Siemens pentru încă cinci ani. În plus, suprafața închiriată a fost extinsă cu aproximativ 700 mp. West Gate găzduiește Siemens încă din urmă cu 10 ani, iar contractul recent semnat va intra în vigoare în luna decembrie 2018.

„Suntem mândri de faptul că o companie de talia Siemens a ales să rămână chiriașul nostru până în 2023. Un contract cu o durată neîntreruptă de 15 ani, în aceeași locatie, nu este foarte des întâlnit în domeniul imobiliar. Acest lucru validează faptul că parcul de birouri West Gate rămâne extrem de atractiv atât din perspectiva accesibilității, cât și din cea a mixului de servicii pus la dispoziție de echipa noastră de facility”, spune Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Recent, Genesis a anunțat construcția unei piscine în parcul de birouri West Gate, dotată cu o pistă de alergare și roller blading, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro, aceasta reprezentând o premieră în cadrul unui complex de birouri din România, Genesis Property extinzând prin această construcție gama de servicii propusă clienților săi.

„Flexibilitatea și deschiderea pe care le are proprietarul în relația cu un chiriaș, alături de caracteristicile și avantajele parcurilor de birouri, sunt esențiale în dezvoltarea unui parteneriat de lungă durată. Modelul nostru de business este bazat pe o buna înțelegere a nevoilor chiriașilor și pe capacitatea de a fi agili și de a răspunde în termeni optimi acestora. Este un mod de lucru în beneficiul chiriașilor noștri, pe care aceștia îl apreciază și care suntem siguri că a contat și în cazul alegerii Siemens de a prelungi contractul în West Gate”, spune Ștefan Tudos, vice-președintele Genesis Property.

Parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare pe iarbă.

Valoarea investițiilor Genesis Property în România se ridică la peste 400 de milioane de euro.