Stiri: Constructii

West Gate anunţă o investiţie de 1,5 milioane de euro

18.04.2018

Parcul de afaceri West Gate din vestul Bucureştiului, deținut de Genesis Property, construiește prima piscină exterioară cu pistă de alergare și roller blading din ţara noastră, amplasată într-un parc de birouri, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro.

În vara anului curent, angajații companiilor chiriașe vor avea acces la piscină și terasă în aer liber, într-un spațiu de relaxare modern amenajat în interiorul parcului, pe o suprafață de 5.000 mp.

„Atragerea și reținerea de talente în companii este o problemă omniprezentă în România și una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabilă a oricărei afaceri. Din perpectiva noastră, putem acționa în sprijinul companiilor chiriașe cu misiunea de a crește calitatea timpului petrecut în cadrul parcului și sporirea gradului de satisfacție a angajaților chiriașilor noștri”, spune Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Construcția piscinei se face în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro, aceasta fiind dotată cu o pistă de alergare și roller blading, care aduce un plus de valoare spațiului. Această formulă este o premieră în cadrul unui complex de birouri existent în ţară, Genesis Property extinzând prin această construcție gama de servicii propusă clienților săi. Angajații chiriașilor vor avea la dispoziție o astfel de facilitate în curtea spațiului în care sunt amplasate birourile companiei pentru care lucrează.

”O investiție de asemenea anvergură demonstrează concret eforturile noastre de a fi lideri detașați în a oferi cele mai bune experiențe și servicii chiriașilor și angajaților acestora.
Știm că angajații companiilor vor să fie activi, mulți dintre ei își doresc să își reîncarce dimineața bateriile prin sport în aer liber, iar după orele petrecute la birou, să se relaxeze la soare. Angajații fericiți sunt mai productivi și contribuie mai ușor la dezvoltarea businessului companiei pentru care lucrează”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Piscina va avea o capacitate totală de 200 locuri pe șezlong şi va dispune de o terasă exterioară cu bar-restaurant, o zonă de plajă mixtă de 400 mp (gresie și iarbă), un bar accesibil din apă și vestiare ultra-moderne.

„Construcția piscinei împreună cu pista de alergare și roller blading aduce valoare adăugată demersului nostru de a îmbunătăți continuu experiența angajaților din West Gate. Prezența spațiilor de recreere crește în importanță la alegerea unui spațiu de birou sau a unui loc de muncă. Iar această investiție va aduce un mare plus pachetelor de beneficii oferite deja de către companiile din parc angajaților lor. Vorbim de 1,5 milioane de euro, adică un efort investițional important prin care oferim clienților noștri un diferențiator foarte valoros în calitatea modernă și chiar avangardistă a spațiului de birou oferit angajaților lor”, a explicat Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.