Stiri: Retail

West Gate extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail

27.11.2017

Parcul de birouri West Gate, deținut de compania Genesis Property, a anunţat extinderea parteneriatul cu Lagardère Travel Retail România prin deschiderea a două noi unități: 1 Minute și So!Coffee.

„Prezența a două noi unități Lagardère în cadrul parcului West Gate demonstrează interesul pe care îl acordăm îmbunătățirii continue a gamei de servicii puse la dispoziția angajaților chiriașilor noștri. Cafeneaua de la parterul clădirii nu mai este de mult un nice to have, este un must have în lista dorințelor acestora. Experiența globală a unui operator internațional asigură atât calitatea superioară a produselor cât și livrarea unei experiențe excelente a serviciilor către clienții noștri, aspecte extrem de importante pentru noi”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Prima unitate 1 Minute a fost deschisă în anul 2013, la parterul clădirii H5.

“Deschiderea cafenelei So!Coffee și a celui de al doilea magazin 1 Minute în cadrul West Gate Business District reprezintă pentru noi continuarea unui parteneriat de succes cu dezvoltatorul Genesis Property, la patru ani după lansarea primului 1 Minute în acest parc de birouri”, a spus Petruța Ioniță – Head of Marketing & Store Planning | Lagardère Travel Retail România.

Valoarea investiției pentru aceste două puncte de vânzare noi se ridică la cca. 95.000 euro.