Stiri: Constructii

Wetterbest a lansat Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”

04.11.2016

Grupul Wetterbest, unul dintre liderii industriei de sisteme pentru acoperişuri, a lansat Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”. Scopul acesteia este de a sprijini tinerii din mediile defavorizate pentru a se dezvolta și a avea acces la educație.

Activitatea sa va viza, în special, comunitatea din oraşul Băicoi și zonele limitrofe, însă pe viitor vor fi abordate și proiecte la nivel național.

„Sunt de părere că fiecare persoană are o datorie implicită de a contribui la dezvoltarea comunității în care trăiește. Asociația «Wetterbest pentru Comunitate» este modul prin care dorim să ne aducem contribuția în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea zi de zi, alături de proiectul Școala Wetterbest în cadrul căruia organizăm cursuri gratuite de montaj. Prin intermediul „Wetterbest pentru Comunitate” dorim să oferim cât mai multor copii și tineri cu potențial din Băicoi o șansă la educație și dezvoltare personală și profesională, pentru ca, la rândul lor, să devină vectori ai schimbării”, a declarat Dragoș Irimescu, Director General Wetterbest.

De asemenea, proiectele asociației vor include: oferirea de burse de performanță elevilor cu rezultate excepționale la învățătură, abonamente gratuite pentru cursuri de tenis dedicate copiilor, desfășurate pe terenul propriu al companiei, sponsorizarea lunară a clubului de rugby din Băicoi – CS Aurora, tabere școlare. Printre primele acțiuni desfășurate până la acest moment se numără sponsorizarea elevei Isabela Bulgaru, viitoare studentă la Facultatea de Criminologie și Psihologie la University of West London, sponsorizarea unei tabere școlare pentru elevi de la Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino” Băicoi, dotarea laboratorului de informatică al Școlii Gimnaziale Țintea, achiziționarea de manuale școlare pentru elevii de la Școala Gimnazială Liliești din Băicoi, ș.a.m.d.